• slider1

Szabadidős tevékenységek

Az őshonos állatok bemutató parkja minden korosztály számára rendkívül kellemes kikapcsolódást kínál. Aki Szegedre, vagy környékére érkezik, mert a Szegedi Szabadtéri Játékokra, a Napfény Aquapolisra, a Csillagvizsgálóra, a Zsinagógára, vagy pl. Ópusztaszerre kíváncsi, ezeket a látnivalókat remekül kiegészítheti egy, félnapos programmal.
Különböző csoportokat, diák és nyugdíjas klubokat, térségi civil szervezeteket várunk szeretettel. Klubfoglalkozások, továbbképzések, összejövetelek tarthatók a parkban, erre az épületen belül kialakított 40 fő befogadására képes előadóterem áll a vendégek rendelkezésére. A közelben számos szálláslehetőség biztosított.
Az szabadtartású állatok életébe való bepillantással gyakorlatias, szemléltető kulturális, környezetismereti és természetvédelmi ismeretekhez, élményhez juthatnak.
A sportpályánkon a vendégeknek lehetőségük van a szabadidő aktív eltöltésére, melyekhez az eszközöket biztosítjuk.
A kisebb gyermekeket játszótérrel várjuk, ahol szabadon tölthetik idejüket, miután minden állatfajt megnéztek.

Jöjjenek el hozzánk! Hallgassák meg egyik előadásunkat az állatokról, nézzék meg, hogyan élnek. És ha maradnának egész napra, sportoljanak, kapcsolódjanak ki nálunk! Vagy csak egyszerűen gyönyörködjenek a természetben, az állatokban, a csendben és a nyugalomban!