• slider1

Élő képek a tanya világából

 

Szabadidős tevékenységek

Az őshonos állatok bemutató parkja minden korosztály számára rendkívül kellemes kikapcsolódást kínál. Aki Szegedre, vagy környékére érkezik, mert a Szegedi Szabadtéri Játékokra, a Napfény Aquapolisra, a Csillagvizsgálóra, a Zsinagógára, vagy pl. Ópusztaszerre kíváncsi, ezeket a látnivalókat remekül kiegészítheti egy, félnapos programmal.
Különböző csoportokat, diák és nyugdíjas klubokat, térségi civil szervezeteket várunk szeretettel. Klubfoglalkozások, továbbképzések, összejövetelek tarthatók a parkban, erre az épületen belül kialakított 40 fő befogadására képes előadóterem áll a vendégek rendelkezésére. A közelben számos szálláslehetőség biztosított.
Az szabadtartású állatok életébe való bepillantással gyakorlatias, szemléltető kulturális, környezetismereti és természetvédelmi ismeretekhez, élményhez juthatnak.
A sportpályánkon a vendégeknek lehetőségük van a szabadidő aktív eltöltésére, melyekhez az eszközöket biztosítjuk.
A kisebb gyermekeket játszótérrel várjuk, ahol szabadon tölthetik idejüket, miután minden állatfajt megnéztek.

Vendéglátás

Az Őshonos állatok bemutató parkjába szervezett kirándulások, céges rendezvények, találkozók, osztálykirándulások legfőképpen természetesen a látnivalókra, az ismeretekre épülnek. Az állatok szabad tartása és a tiszta takarmányozás célja nem csak a bemutatás. A belőlük készült ételek kóstolására is nyílik lehetőség. A büfé kínálatában szerepelnek a mangalicából készült hidegtálak, kóstolók.